konturen av pharrell williams


jeg har brukt dagen under trærne (på sementbenken) på litteraturhuset. først dro jeg innom moren min på jobben hennes, prøvde en ullgenser, lagde meg en americano på nespressomaskinen på bakrommet. jeg skrev om bukowski. jeg skrev om oppfattelsen av bukowskis leilighet gjennom et telefonrør. om lyden av piller og kullsyredrikke som blir blandet. om henry tate og abraham lyle som lette etter en ettertraktet sitruspresse, men de fant den ikke. jeg skrev om de forskjellige rommene i leiligheten til bukowski (basert på leiligheten til aasne og carsten. føler alle leiligheter jeg imaginært ser for meg er basert på aasne og carsten sin på en eller annen måte.) og hvordan joggeskoene hans var, hvilken lyd de lagde mot de forskjellige gulvene. skoene til bukowski var joggesko. de hadde røde lisser. gulvene var av tre, polert sement, linoleum, lilla marmor. bukowski utgir seg for å være maler. han forører kvinner- han lager frokost til dem og maler dem med sitronsaft og melk på printerpapir. på søndag drar jeg til berlin.

8 comments:

 1. Anonymous7/7/12 20:09

  jeg liker bloggen din. jeg liker at du skriver så tilfeldig.
  :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous8/7/12 05:31

  have fun in berlin! what will you do <3

  ReplyDelete
 3. Anonymous8/7/12 19:43

  ur magical

  ReplyDelete
 4. Anonymous22/7/12 19:48

  har du tumblr?

  ReplyDelete
 5. ano1: tusen takk! selv om jeg ikke skjønner hva du mener med 'tilfeldig'
  ano2: thank u. i mainly walked around and that was what i wanted to do too.
  ano3: <3
  ano4: jeg har en, men jeg bruker den aldri. liker ikke tumblr. får masse emailer om at jeg får nye følgere hele tiden, blir redd ettersom jeg fikk purring-mail fra bibben i går og er alltid redd for at det er en til når jeg får ny mail i inboxen. tror jeg må ta passord på den for å unngå det, dessverre.

  ReplyDelete
 6. Anonymous25/7/12 14:41

  tumblr e fin når man har endless scrolling. ellers ikke. blog du bare her, det e fint.
  -ano4

  ReplyDelete
 7. ano4: layoutmulighetene er mye penere og bedre, men jeg misliker hvordan plutselig tilgangen til alt av media ligger for dine føtter. det å finne et bilde, sette pris på det,føle at man skaper seg en personlig relasjon til det, forsvinner helt. dessuten er det div "tumblr-trender" (basert på andre årsaker enn smak og behag)og en mentalitet jeg ser igjen hos mange personligheter der. vanskelig å forklare. må ikke være så kritisk:)

  ReplyDelete
 8. Anonymous26/7/12 17:22

  jeg giver dig helt ret. på den anden siden må man utnøtte det man kan på tumblr, og være i stand til at vælge fra og til. så er det stadig muligt at nyde bilder på samme inderlige måde.

  ano4

  ReplyDelete