kline (en hubbabubba) under sofaputene

 opptatt med å lage julepresanger. brenne cder og skrive tracklister med pensel og billig akrylmaling. vi gikk opp thorvald meyers gate, begge med musefletter, begge med kjærlighet. eller, hun spratt, trippet rundt meg i sirkler, jeg haltet. det var da jeg hadde falt i trappa da jeg prøvde blomstrete føyelsbukser og hadde vondt lenge. vi stoppet opp på malingsbutikken ovenfor deichmann, vegg i vegg med en 7eleven, sto og så på tingene lenge mens vi suttet på hver vår kjærlighet, før vi bestemte oss. hun brukte mer penger enn meg. så klart. jeg tror hun pleier å sitte og se på film på den lille tven hennes og male akvarell på morens tykke papirer mens jeg maler rommene i apartemento på printerpapir. hvit, a fire. høre noe på en lydbok. sette på paul simon. det kommer til å ta lang tid før den sorte akryltuben blir brukt opp, selv om jeg maler ofte. bestemmer meg for å male hver dag. kanskje er den drøy, kanskje liker jeg den utvannet, kanskje lager jeg tynne streker. jeg er ikke så glad i å fargelegge, jeg liker bedre å lage nye ting da. kanskje skal jeg male internett.

7 comments:

 1. english please!

  ReplyDelete
 2. google traduction is not for dogs

  ReplyDelete
 3. sometimes i have to write in norwegian because i like norwegian the most. its the language where i express myself the best and the most beautiful.

  ReplyDelete
 4. merry xmas emma:) hope you had a good christmas from your loving reader <3

  ReplyDelete
 5. <3 vi har det fint nå

  ReplyDelete
 6. mina färgtuber ligger på golvet och hånar mig med att vara så välfyllda fortfarande. ibland vill jag bara slänga dem och måla med mat eller nått.

  ReplyDelete
 7. alt på bloggen din er så j inspirerende!

  ReplyDelete