i want to wear a black polo and black jeans and the raf simons bag today

 by abelardo morell

11 comments:

 1. fina, häftiga bilder. Jag gillar mycket när du uppdaterar. (I'm getting confused if you understand what I'm writing, if you dont please tell me) xx Ellen. Jag hoppas allt är bra med dig.

  ReplyDelete
 2. åh.. jeg vil på teater når jeg ser sånt.. og snike meg bak scenen!

  ReplyDelete
 3. hej! vilken fin blogg du har också, så tack det samma:) vill du ha en tfs invite?

  ReplyDelete
 4. så, nu har jag skickat en invite till dig, skickade till adressen i din meny. tänk på att följa reglerna som finns, det du gör kommer att spegla tillbaka på mig. och tänk på att om du skriver ngt i forumen kommer du att få ett mail i din inkrog så fort någon annan skriver ngt där, vet inte hur många mail jag fått under tiden som gått (var ju med ändå från början typ). kanske man kan fixa med inställningar men det har ju inte jag gjort, smart som jag är.

  men jag litar på dig, du verkar som en schysst person. lycka till!

  ReplyDelete
 5. Ja, det gör jag. Mmm, det är fint när saker är fina. Jag önskar att jag var n person som kunde tänka positivt, men jag tycker till och med (tyvärr) att det är jobbigt att ge komplimanger och ens säga bra saker som jag tycker. Men men, det är kul när du uppdaterar i alla fall. xx Ellen

  ReplyDelete
 6. i really really adore these pictures. the first one is hypnotizing but lovely at the same time. your title to this post makes me want to wear a black polo and black jeans...and a raf simons bag if i had one! haha :) hope all is well!

  ReplyDelete
 7. Oh. kinda scary.

  xx T

  feel free to stop by sometime!
  myideaofstyle.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. wow. likte bloggen din

  vil du ha tfs-invitasjon? kan sende

  ReplyDelete
 9. haha, så gøy! skulle vel stått til disposisjon mye tidligere

  ReplyDelete